Neuschwanstein
N E W S    FROM
Muzeul Romanatiului Caracal

http://www.adevarulcaracalean.ro/?p=2429
http://www.adevarulcaracalean.ro/?p=2429

(17.09.2012 , Romania, Caracal )
Eduard Claudiu Ciocăzanu, alături de elevii caracaleni prin fapte şi nu prin vorbe

Eduard Claudiu Ciocăzanu, alături de elevii caracaleni prin fapte şi nu prin vorbe
http://www.adevarulcaracalean.ro/?p=2429
Astăzi la debutul unui an nou şcolar, primarul municipiului Caracal, Eduard Claudiu Ciocăzanu a ţinut să facă un tur al instituţiilor de învăţământ pentru a fi alături de toţi elevii, care au venit însoţiţi de părinţi sau bunici. (Andi Sârbu)

Şcoala Gimnazială “Nicolae Titulescu” şi Liceul Teoretic “Mihai Viteazul”, instituţiile de învăţământ de vârf ale Caracalului

Printre şcolile şi liceele vizitate, edilul şi-a făcut simţită prezenţa şi la Şcoala Gimnazială “Nicolae Titulescu” precum şi la Liceul Teoretic “Mihai Viteazul” din localitate, două instituţii de învăţământ care duc stindardul învăţământului caracalean, pe cele mai înalte culmi, atât pe plan local, judeţean cât şi naţional.

Toma Prună, un om alături de tot ceea ce înseamnă învăţământ şi act cultural la nivel de municipiul Caracal pe plan judeţean

Acesta a fost întâmpinat de colectivul de cadre didactice de la fiecare instituţie în parte precum şi de o parte din consilierii locali, oameni de afaceri şi de inspectorul şcolar, în persoana lui Toma Prună, un om alături de tot ceea ce înseamnă învăţământ şi act cultural la nivel de municipiul Caracal pe plan judeţean. Fiecare dintre cei menţionaţi au ţinut să spună câteva vorbe întregii asistenţe extrem de numeroase, atât de la Şcoala Gimnazială “Nicolae Titulescu”, cât şi de la Liceul Teoretic “Mihai Viteazul”.

Ecaterina Andronescu a promis fonduri suficiente pentru montarea centralelor în şcolile şi liceele caracalene

Iată discursurile edilului Ciocăzanu, care a făcut în aşa fel ca în acest an elevii şi profesorii să nu mai sufere de frig, deoarece de acum un lucru este cert, centralele termice vor fi montate în luna noiembrie anul curent în toate instituţiile de învăţământ. Mărturie stau discuţiile purtate de Eduard Claudiu Ciocăzanu şi Ion Mocanu, primarul şi viceprimarul municipiului cu ministrul Educaţiei şi Cercetării, Ecaterina Andronescu care a promis fonduri suficiente pentru montarea centralelor în şcolile şi liceele caracalene.

” Vă asigur că noi cei din Primăria Caracal vom încerca să ne ridicăm la nivelul dumnealor, astfel încât condiţiile din această şcoală şi nu numai, să fie normale şi la standarde extrem de ridicate”


“Ţin să-i felicit pe cei care vor trece pragul acestei şcoli. Incepem un nou an şcolar 2012-2013 din punctul meu de vedere la cea mai performantă şcoală din Caracal, o şcoală bine dotată din punct de vedere material, cu nişte profesori la cel mai înalt grad de perfecţiune. Mărturie stau rezultatele obţinute de elevi în şcoală, acest lucru datorându-se muncii asidue a corpului profesoral. Ţin să le mulţumesc şi să-i asigur că noi cei din Primăria Caracal vom încerca să ne ridicăm la nivelul dumnealor, astfel încât condiţiile din această şcoală şi nu numai, să fie normale şi la standarde extrem de ridicate. Nu vreau să vă răpesc prea mult timp, le doresc un an nou şcolar plin de bucurii, de rezultate mult mai bune decât anul trecut şi sper să ne auzim în anul viitor, cu mult mai multe rezultate pozitive în acestă şcoală, atât pe plan local cât şi la nivel naţional. Vă doresc un nou an fericit şi plin de succese” - a încheiat Edi Ciocăzanu, discursul avut la Şcoala Gimnazială Nicolae Titulescu din H.C.C.

“Ţin să vă anunţ că sunteţi în primele zece licee din ţară în ceea ce priveşte promovabilitatea la BAC”

“In primul rând vreau să vă zic şi eu bună ziua, vreau deasemenea să mulţumesc întreg corpului profesoral care au ajuns la asemenea performanţe în ceea ce vă priveşte, vreau să mulumesc dumneavoastră care aţi făcut o simbioză perfectă între elevi şi profesori pentru a aduce Liceul “Mihai Viteazul” pe cea mai înaltă culme a învăţământului din judeţul Olt. Mărturie stă procentajul de promovabilitate la BAC de anul acesta, de 97 %. Felicitări atât profesorilor cât şi elevilor pentru un astfel de rezultat, remarcabil din toate punctele de vedere. Ţin să vă anunţ că sunteţi în primele zece licee din ţară în ceea ce priveşte promovabilitate la BAC. Ţin să vă felicit că aţi ales acest liceu şi în acelaşi timp şi cu asta închei vă doresc un an plin de succes, un an fericit, să aveţi multă sănătate dumneavostră şi toţi elevii din acest liceu şi sper ca în continuare să fiţi numărul unu în acest judeţ” – a conchis Eduard Claudiu Ciocăzanu,primarul municipiului Caracal în pereglinarea sa la Liceul Teoretic “Mihai Viteazul” din Caracal.

copyright © museum.com gmbh. all rights reserved.
copyright policy