Neuschwanstein
N E W S    FROM
Muzeul Romanatiului Caracal

[click here to see the picture]

(16.03.2009 , Romania, Caracal )
Asociaţia "Fiii şi Prietenii Caracalului" Din Activitatea Radioclubului "Romanaţi"

Micul Radioamator, elev la Şcoala Generală nr 2 Caracal, īn cls. a-VII-a Mitu Marius Roberto - mitu_roberto@yahoo.com ne povesteste:De mic copil, am fost atras de inalta tehnologie a electronicii in special a radio-transmisiunilor . Am inceput sa studiez maşinile teleghidate si aparatele radio ,si sa inteleg cum funcţionează. M-am inscris la Palatul Copiilor din Caracal la radioclub unde am invatat mai multe lucruri din tainele electronicii ,participand la mai multe concursuri interjudetene de electronica, obţinānd si cāteva diplome.
Īntr-o zi fiind la scoală s-a prezentat domnul colonel in rezerva Popovici Iulian si ne-a făcut cunoscut faptul ca dansul a infiintat la Casa de cultura Radu Serban radioclubul "Romanati".Facand cunoştinţa cu domnul colonel mi-a făcut o invitaţie la radioclub.
Dānd curs invitaţiei am văzut aparatura de emisie-receptie si am prins drag de ea. Atunci datorita domnului colonel am intrat in lumea radiocomunicatiilor. Acum activez si eu ca membru al radioclubului "Romanati" si Īndrăgesc aceasta pasiune.Doresc sa ma perfecţionez in acest domeniu cu ajutorul si susţinerea domnului colonel.

copyright © museum.com gmbh. all rights reserved.
copyright policy