Neuschwanstein
N E W S    FROM
Muzeul Romanatiului Caracal

[click here to see the picture]

(23.07.2009 , Romania, Caracal )
Help her - http://www.jurnalul.ro/stire-pagina-de-suflete/cursa-contra-cronometru-pentru-alexandra-5

Help her,
Her name is Alexandra Cilianu and she was born in Caracal town , Olt county, Romania. She is very ill with her back. You can contact her at the phone : 0766.741.447.

http://www.jurnalul.ro/stire-pagina-de-suflete/cursa-contra-cronometru-pentru-alexandra-5
Alexandra Cilianu are 18 ani şi este din Caracal. Īn timp ce alţi tineri de vārsta ei īşi dau, zilele astea, bac'ul, Alexandra se roagă pentru o minune care să o salveze. O boală ce nu poate fi tratată īn Romānia ameninţă să o ţintuiască īntr-un scaun cu rotile.

1/07/2009 (Actualizat 15:31)

5242 vizite

Imprimă
E-mail
Īn urmă cu un an şi jumătate, Alexandra a īnceput să se plāngă de dureri de spate. "Vreo trei săptămāni a ţinut-o aşa. Apoi a īnceput să o doară şi īn talpa piciorului şi acela a fost momentul īn care ne-am īngrijorat", povesteşte tatăl fetei, Paul Cilianu.

Īn martie 2008 au ajuns la spital, īn Craiova. Īn urma investigaţiilor, doctorul a descoperit un chist pe coloana vertebrală şi a operat-o de urgenţă pe tānără. La nici o lună de la intervenţie, durerile Alexandrei au revenit. "Am mers şi i-am făcut un RMN şi am descoperit că medicul nu scosese chistul. Era tot acolo", spune Paul Cilianu. "Cānd l-am confruntat, doctorul a spus că el n-a făcut decāt o depresurizare", completează bărbatul.

Īn toamna lui 2008, pentru că durerile deveneau din ce īn ce mai intense, familia a ajuns cu Alexandra la Bucureşti. "Am mers la o mulţime de medici. Pānă la urmă am găsit un chirurg care a operat-o. O dată, īn ianuarie şi, ultima dată, īn mai anul acesta", īşi aminteşte tatăl.

După fiecare operaţie, durerile Alexandrei scădeau pentru ca, īn cāteva săptămāni, să revină şi mai violent. RMN-urile arătau că vertebrele tinerei se umpleau de chisturi. "Acum are multe. Şi mai mari şi mai mici. Şi ameninţă să o lase paralizată", explică Paul Cilianu.

Singura şansă a Alexandrei este acum la o clinică din Germania. Intervenţia chirurgicală şi spitalizarea costă īnsă aproape 14.000 de euro. Pentru că familia n-a reuşit să strāngă această sumă, tānăra a pierdut deja două programări pentru operaţie. Acum, medicii nemţi o aşteaptă acolo săptămāna viitoare.

Dacă vreţi să o ajutaţi pe Alexandra să nu ajungă īntr-un scaun cu rotile, puteţi face o donaţie, cāt de mică, īntr-unul dintre conturile deschise la BRD, sucursala Caracal, pe numele tatălui ei, Paul Cilianu:

Cont EURO: RO89BRDE290SV19212012900

Cont LEI: RO90BRDE290SV19211992900

Pentru mai multe detalii, puteţi lua legătura cu familia fetei la numărul de telefon 0766.741.447.

copyright © museum.com gmbh. all rights reserved.
copyright policy